logotype

Onze honden

Ons drukke gezin leeft samen met drie Wheatens. Drie teefjes die naast de algemene eigenschappen van een Irish Soft Coated Wheaten Terrier allemaal hun eigen specifieke karakters hebben.

De oudste is Maggie. Een rustige, lieve hond die het liefst samen is met haar eigen roedel. Dan is ze op haar best. Afwachtend naar vreemden, maar als ze je eenmaal kent, een vriend voor het leven. Een hond met een evenwichtig karakter en duidelijk de baas over andere honden.

Daarna komt Shanagh. Zelfs nu ze wat ouder wordt, blijft ze een ondeugende hond. Eten is nooit veilig, er is al heel wat lekkers spoorloos verdwenen. 's Nachts slaapt ze stiekem op de bank, zuchtend komt ze er vanaf als ze betrapt wordt. Maar wat is ze lief.

Als laatste is hier Charlie komen wonen. Of eigenlijk blijven wonen. Zij is de dochter van Maggie en het was heel logisch dat ze bleef. Een alert hondje, dat graag voor je werkt. Lange wandelingen maken en rennen naast de fiets zijn daarbij favoriet. Om daarna thuis nog even door te spelen.

 

strand

Bàrr-Dhuine © 2009-2018