logotype

Over ons

Shanagh

 

Ruim 30 jaar geleden maakten wij kennis met de Irish Soft Coated Wheaten Terrier. Als moeder en dochter kregen wij een gezamenlijke hobby, namelijk het showen en fokken van deze bijzondere honden. Een fijne en gezellige periode waarvan ik na een pauze van enkele jaren, de draad weer heb opgepakt. Ik ben dankbaar dat ik hierbij de steun heb van mijn geweldige moeder.

In februari 2010 heeft onze kennel een nieuwe start gemaakt: na 14 jaar is er weer een nest geboren waarvan de honden de naam Bàrr-Dhuine dragen. Wij hopen dat dit het begin is geweest van een nieuwe lijn fantastische honden.

Wij willen fokken op een verantwoorde wijze, met oog voor karakter en rastype. Hierbij neemt de gezondheid van de Wheaten een prominente plaats in.

Onze honden wonen bij ons in huis en ook de pups worden daar groot gebracht en goed gesocialiseerd. De nieuwe eigenaren van de pups staan wij met raad en daad bij. Ook voor algemene informatie met betrekking tot de Wheaten bent u bij ons van harte welkom. Onze gegevens kunt u vinden onder 'Contact'.

Mariella van Niekerk

Bàrr-Dhuine © 2009-2018